PODĚKOVÁNÍ

Milí přátelé!

Je pro mne velkým potěšením vyjádřit vám poděkování za podporu stavby školy Brána, za dary, které nám posíláte a tak napomáháte tomu, aby se škola v září 2017 otevřela. Opravdu, některé úseky budovy tomu již nasvědčují, dokonce by mohly fungovat daleko dříve. Ale jiné úseky ještě vyžadují trochu více práce a peněz.

Věřím slovu Bible, že sama Boží štědrost nás inspiruje a vede k vděčnosti. Když se pak díky ní i my stáváme štědrými, obdarovaní lidé za to chválí Boha a ten nás rád dál obdarovává. Je to jakási spirála k nebesům – nejen hmotně, ale i duchovně. Vaše dary tedy nekončí v nějaké černé díře nebo jakýmsi samozřejmým přijímáním, ale naše, ústa, srdce i celé dílo Brány chválí našeho Pána, který si to zaslouží. My jsme Jeho nástrojem ke množení chvály a rozšiřování Jeho působnosti a vlivu v naší společnosti.

Budeme moc rádi, když s námi zůstanete i nadále a pomůžete nám celé dílo dokončit. 

Budeme také rádi, když s námi prožijete radost ze všech pokroků nejen dary, ale i tím, že nás navštívíte a my vám rádi celé dílo ukážeme. Nemusíte přitom čekat až na slavnostní otevření školy. Může to být při návštěvě, brigádě J, či prostě jenom pojedete kolem. Budete srdečně vítáni.

 

Za Sbor Jednoty bratrské v Nové Pace Bohdan Čančík

 

Zde se můžete dočíst další informace o procesu dokončování