Nezůstaňte v tom sami

Nálada v naší společnosti je v mnoha ohledech tíživá. Nikdo netuší, kdy dojde k rozvolnění omezení společných akcí, bohoslužeb, otevření škol a podobně. Tíživá situace dopadá jak na děti školou povinné, tak i na všechny ostatní generace. Už je to dlouhé. Navíc společnost se stále celkově posouvá někam...? a co my s tím?

Právem si dnes mnozí z nás pokládají otázky, proč vlastně žijeme a jestli to má vůbec smysl? Někdo hledá svou identitu. Leckdo se ale obává své niterné myšlenky před někým vůbec vyslovit. Ale my potřebujeme komunikovat, otevřít svou duši, žít! Musíme k tomu často posbírat věškerou odvahu a "jít s tím ven"!

Právě proto máme platformu, kam může přijít kdokoli, kdo není křesťan, anebo něčemu věří, ale prostě hledá, neví si v něčem rady. Může položit jakoukoli otázku nebo námět, a společně o tom mluvíme a hledáme odpovědi, modlíme se. Může to být rozhovor "mezi čtyřma očima". Modlíme se za vyřešení různých životních situací, protože Bůh je Bohem zázraků! Můžeme vám nabídnout Boží Slovo, které pozvedá a povzbuzuje. Obraťte se na nás s důvěrou. Rádi si najdeme čas i vyhovující místo. Nezůstaňte v tom sami a ozvěte se!